Talentum in Zwolle

Bso Talentum biedt kinderen (4-12 jaar) alle mogelijkheden voor een leuke tijd in een veilige en vertrouwde omgeving. Zowel binnen als buiten kunnen ze meedoen aan uitdagende activiteiten.

Samenwerking met Talentum

Met basisschool Talentum hebben we een samenwerkingsverband. We sluiten zoveel mogelijk aan bij het pedagogisch concept van deze school. De groepsruimte is ingericht als huiskamer, daar en elders in het schoolgebouw worden allerlei activiteiten aangeboden. Ook maken we gebruik van de faciliteiten van de school.

Een middag bij bso Talentum

Na een drukke dag op school zorgen we voor een prettige overgang naar vrije tijd. Dit doen we bijvoorbeeld met een spel, een gesprekje of door gewoon lekker buiten te spelen. We drinken iets en eten fruit. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment met de vaste pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen meedoen aan activiteiten of even bijkomen van de dag. Daarna is het tijd om wat te drinken. Totdat ze worden opgehaald kunnen de kinderen kiezen wat ze willen doen.

Genoeg te beleven!

We zien de bso niet als een verlengde van school, maar als vrije tijd. Elke dag hebben we een leuk aanbod aan activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers luisteren naar wat de kinderen willen en spelen daar op in. De bso biedt diverse activiteiten die goed aansluiten bij de interesses van uw kind. Natuurbeleving en bewegen vinden we erg belangrijk, daarom gaan we zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten en organiseren we sportieve activiteiten. Ook maken we regelmatig uitstapjes en bieden we de kinderen leuke en leerzame workshops aan. Er zijn leuke initiatieven op de bso, zoals goede doelen acties.

Kapper

Regelmatig houdt de kapster zitting op bso Talentum. U vult een aanmeldformulier in met het type kapsel en ’s avonds krijgt u uw kind keurig gekapt weer mee naar huis.

Landstede Kinderopvang

Bij Landstede Kinderopvang staat de pedagogiek van Reggio Emilia centraal: veel ontdekken en veel uitdaging, waarbij de insteek van het kind het uitgangspunt is. We werken met vier jaarthema’s: voeding en gezondheid, duurzaamheid en techniek, bewegen en natuurbeleving. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk de verbinding met de omgeving. De pedagogisch medewerksters zijn allemaal in het bezit van een BHV- en/of kinder-EHBO-diploma.

Landstede
Kinderopvang
bij u in de buurt

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 - 18.00 uur
Woensdag* van 11.30 - 18.00 uur
Vrijdag* van 12.00 - 18.00 uur

*Opvang op een locatie in de buurt bij voldoende deelname.

Adres

IJsselcentraleweg 65a
8015 BK Zwolle