De Tweemaster in Nieuwleusen

Bij bso De Tweemaster beleven kinderen van de basisschool de leukste tijd na school! Elke dag is opnieuw een beleving! Kinderen die naar basisschool De Tweemaster, De Wegwijzer en De Zaaier gaan kunnen terecht bij bso De Tweemaster.

Aan het einde van een schooldag halen onze pedagogisch medewerkers de jongste kinderen uit de klas. De oudste kinderen komen zelf naar de bso. Bij de bso krijgen de kinderen eerst de gelegenheid om bij te komen van een drukke dag. Een gesprekje, lekker buitenspelen of een spel helpt om een prettige overgang te creëren tussen school en vrije tijd. Na het eet- en drinkmoment mogen kinderen kiezen uit verschillende activiteiten.

Genoeg te beleven!

Elke dag hebben we een leuk aanbod aan activiteiten die de kinderen zelf mogen kiezen. Onze pedagogisch medewerkers luisteren naar wat de kinderen willen en spelen daar op in. Om het aanbod zo divers mogelijk te maken werken we nauw samen met de school. Zo mogen we bijvoorbeeld gebruik maken van de schooltuin. Met projecten in samenwerking met SMON, de Buurtsportcoördinator en Stichting de Schakel bieden we kinderen in Nieuwleusen een naschools programma aan op het gebied van sport, cultuur en andere leuke activiteiten, zoals koken, beweegplezier en muziek. De bso zoekt graag de samenwerking met sportclubs, verenigingen en organisaties in de omgeving.

Landstede Kinderopvang

Bij Landstede Kinderopvang staat de pedagogiek van Reggio Emilia centraal: veel ontdekken en veel uitdaging, waarbij de insteek van het kind het uitgangspunt is. We werken met vier jaarthema’s: voeding en gezondheid, duurzaamheid en techniek, bewegen en natuurbeleving. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk de verbinding met de omgeving. De pedagogisch medewerksters zijn allemaal in het bezit van een BHV- en/of kinder-EHBO-diploma.

Landstede
Kinderopvang
bij u in de buurt

Openingstijden

Maandag en vrijdag van 12.00 - 18.30 uur
Dinsdag en donderdag van 15.00 - 18.30 uur
Woensdag van 12.15 - 18.30 uur

Voorschoolse opvang is mogelijk van 7.30 - 8.30 uur.

Adres

Prinses Beatrixlaan 1
7711 KG Nieuwleusen