Bso’s Landstede Kinderopvang Ommen en Nieuwleusen kamperen bij camping Bergzicht

Geplaatst op: 07-08-2017
Van 31 juli t/m 4 augustus was de buitenschoolse opvang in Ommen wel op een heel bijzondere plek. De opvang was namelijk speciaal voor de vakantieperiode op camping Bergzicht in Ommen. In de eerste week van augustus werd het nog gezelliger op de camping, toen sloten de kinderen van bso De Tweemaster uit Nieuwleusen ook aan.

‘Elk jaar bieden we in de zomervakantie de buitenschoolse opvang twee weken aan op de camping. Met het kamperen creëren we de vakantiebeleving voor de kinderen. De kinderen vinden het erg leuk. Ouders plannen soms zelfs hun eigen vakantie er omheen’, vertelt Dorien Weerink, assistent leidinggevende van Landstede Kinderopvang.

Tijdens het kamperen stonden weer veel leuke en uitdagende activiteiten op het programma. Van klimmen en klauteren in de speeltuin en in het bos tot aan zwemmen, het oplossen van een speurtocht en spelletjes spelen. ‘Maar ook aan de activiteiten van het recreatieteam van de camping namen de kinderen graag deel. Wij kijken terug op twee hele geslaagde weken!’


Landstede
Kinderopvang
bij u in de buurt