Nieuwe vacature: Pedagogisch medewerker KDV, locatie de Paperclip Zwolle

Geplaatst op: 26-03-2018
Voor de Landstede Kinderopvang locatie de Paperclip zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker KDV. Wij zijn een jong, enthousiast team dat gemotiveerd is om het concept van een integraal kindcentrum (waar opvang en onderwijs één is) te versterken en succesvol te blijven toepassen.

Kun jij verbinding maken met de wijk, onze verschillende opvangsoorten en het onderwijs? Ben je flexibel en een échte kartrekker? Heb je een christelijke geloofsovertuiging en kun je dit vertalen naar creatieve activiteiten op de groep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Met de PW4 (of een passende hbo-opleiding) die jij gedaan hebt weet je precies hoe je de filosofie van Reggio Emilia moet toepassen: natuurbeleving, voelen, proeven en ervaren is belangrijk. Ieder kind is uniek in zijn eigen ontwikkeling en jij weet daar het beste uit te halen!

 

Integraal Kindcentrum de Paperclip
In maart 2016 zijn we verhuisd naar een prachtig, licht pand met geweldige faciliteiten: o.a. een grote keuken met kookeiland, een eigen gymzaal en een met natuurlijk materiaal ingerichte buitenruimte. Als onderdeel van ons team maak je hier volop gebruik van.

 

Praktische info

- Standplaats: Zwolle

- 22-32 uur per week met mogelijkheid tot doorgroeien naar een fulltime functie;

- 7 maanden contract, bepaalde tijd met uitzicht op verlenging;

- arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO-kinderopvang;

- reiskostenvergoeding;

- de vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Een interne sollicitant gaat bij meerdere geschikte kandidaten voor een externe solicitant;

 

Is dit jouw droombaan?

Stuur je CV +  motivatie voor vrijdag 6 april naar assistent leidinggevende Jessica Talen-Nijboer via jnijboer@landstede.nl of 06 22839260. Vragen over de vacature? Ook dan kun je bij haar terecht!


Landstede
Kinderopvang
bij u in de buurt