Landstede Kinderopvang Ommen

Kinderdagverblijven

Kwibus

Welkom op de pagina van kinderdagverblijf Kwibus in Ommen. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze locatie en op welke manier wij de opvang verzorgen. Leest u de informatie op uw gemak door. Is uw interesse gewekt, maar wilt u liever eerst komen kijken, vraag dan een rondleiding aan. U kunt zich ook direct inschrijven via het online inschrijfformulier.

Locatie: Haarsweg 107, 7731 HJ, Ommen Meer informatie

Gastouderbureau

Gastouders

Wilt u gastouder worden? Het gastouderbureau van Landstede Kinderopvang bemiddelt voor u en gaat op zoek naar vraagouders die het beste passen bij uw mogelijkheden.

Locatie: Haarsweg 107, 7731 HJ, Ommen Meer informatie

Vraagouders

U bent op zoek naar een gastouder in Ommen of omgeving? Het gastouderbureau van Landstede helpt u met zoeken naar een gastouder die het beste bij u en uw situatie past.

Locatie: Haarsweg 107, 7731 HJ, Ommen Meer informatie

Buitenschoolse opvang

Dennenkamp

Kinderen die naar basisschool Koloriet of Dennenkamp gaan kunnen terecht bij bso de Dennenkamp.

Locatie: Tureluur 14, 7731KP, Ommen Meer informatie

Haarsweg

Kinderen die naar basisschool Kardoen, het Palet, Ommerkanaal, Hoogengraven of naar SBO Johan Seckel gaan kunnen terecht bij onze bso aan de Haarsweg in Ommen.

Locatie: Haarsweg 107, 7731 HJ, Ommen Meer informatie

Julianaschool

De kinderen die naar basisschool Julianaschool, Bernardus, Guido de Bres en Nieuwe Brug gaan, komen na school bij bso Julianaschool voor de leukste tijd na school. Elke dag is opnieuw een beleving!

Locatie: Sandbergstraat 2a, 7731 DG, Ommen Meer informatie

Landstede
Kinderopvang
bij u in de buurt