Landstede Kinderopvang Zwolle

Kinderdagverblijven

Nooterhof

Het groene kinderdagverblijf Nooterhof ligt aan de rand van de wijk Assendorp in Zwolle. Door de unieke ligging in Doepark Nooterhof beleven de kinderen elke dag de natuur in ontdektuin ‘Het Nooterhofje’. Sinds maart 2016 is het kinderdagverblijf verhuisd van het Zebragebouw naar het veel grotere gebouw De Kruidwisch op het terrein.

Locatie: Goertjesweg 5, 8013PA, Zwolle Meer informatie

Paperclip

Kinderdagverblijf De Paperclip is een onderdeel van Integraal Kindcentrum De Paperclip in Stadshagen. Dit betekent dat we heel nauw samenwerken met de verschillende onderdelen die gevestigd zijn in het Kindcentrum: de peuterspeelzaal, de basisschool en de buitenschoolse opvang. Kinderdagverblijf De Paperclip is in maart 2016 met het Kindcentrum meeverhuisd naar een groter onderkomen bij de sportvelden in Stadshagen.

Locatie: Oude Wetering 82, 8044 PA, Zwolle Meer informatie

Peuterspeelgroep

Kikker

Zoekt u een plek waar uw peuter kan spelen, ontdekken en leren? Maak dan kennis met peuterspeelgroep Kikker. Bij peuterspeelgroep Kikker gaan we op ontdekkingstocht in een uitdagende omgeving waar natuurbeleving centraal staat. Wij spelen in op de ontwikkeling van uw kind en bereiden hem/haar spelenderwijs voor op de basisschool.

Locatie: Oude Wetering 82a, 8044 PA, Zwolle Meer informatie

Muis

Zoekt u een leuke plek waar uw peuter vriendjes en vriendinnetjes leert kennen? Kom dan eens kijken bij peuterspeelgroep Muis in Stadshagen. De peuterspeelgroep is gevestigd in kindcentrum de Paperclip aan de Oude Wetering in Stadshagen. Het kindcentrum is in maart 2016 met het Kindcentrum meeverhuisd naar een groter onderkomen bij de sportvelden in Stadshagen: meer ruimte en mogelijkheden!

Locatie: Oude Wetering 82, 8044 PA, Zwolle Meer informatie

Nijntje

Zoekt u een leuke plek waar uw peuter vriendjes en vriendinnetjes leert kennen. Kom dan eens kijken bij peuterspeelgroep Nijntje in Stadshagen. De peuterspeelgroep is gevestigd in basisschool de Vlieger aan de Buckhorstlaan.

Locatie: Buckhorstlaan 50, 8043RL, Zwolle Meer informatie

Buitenschoolse opvang

De Boxem

Bso De Boxem is gevestigd in kbs De Boxem. In een veilige en vertrouwde omgeving beleven de kinderen de leukste tijd na school.

Locatie: Oude Wetering 82a, 8044 PA, Zwolle Meer informatie

De Paperclip

Buitenschoolse opvang de Paperclip is gevestigd in kindcentrum de Paperclip. Dit betekent dat we heel nauw samenwerken met de verschillende onderdelen die gevestigd zijn in het kindcentrum: de basisschool en het kinderdagverblijf. De Paperclip is in maart 2016 verhuisd naar een grotere locatie bij sportvelden, met veel meer mogelijkheden. De Paperclip heeft momenteel 1 groep voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Locatie: Oude Wetering 82, 8044 PA, Zwolle Meer informatie

De Vlieger Buckhorstlaan

BSO De Vlieger aan de Buckhorstlaan is één van onze vier bso's in Stadshagen. We zijn gevestigd in brede school de Vlieger. In een vertrouwde omgeving beleven de kinderen de leukste tijd na school!

Locatie: Buckhorstlaan 50, 8043RL, Zwolle Meer informatie

De Vlieger Ingelandhof

Aan de Ingelandhof is één van onze vier bso's in Stadshagen gevestigd. Binnen brede school de Vlieger hebben we verschillende ruimtes waar kinderen de leukste tijd na school beleven.

Locatie: Ingelandhof 1, 8043 EC, Zwolle Meer informatie

Geert Groteschool

BSO Geert Groteschool is leuke, wijkgebonden bso, gevestigd in brede school Geert Grote. In een veilige en vertrouwde omgeving beleven de kinderen de leukste tijd na school.

Locatie: Van Hille Gaerthéstraat 86, 8023CC, Zwolle Meer informatie

Het Atelier

BSO Het Atelier is gevestigd in brede school Het Atelier. In een vertrouwde omgeving beleven de kinderen de leukste tijd na school.

Locatie: Assendorperdijk 51, 8012EG, Zwolle Meer informatie

Mozadance

BSO Mozadance in de wijk Assendorp biedt basisschoolkinderen alle mogelijkheden voor een leuke tijd in een veilige en vertrouwde omgeving. Zowel binnen als buiten kunnen ze meedoen aan uitdagende activiteiten.

Locatie: Assendorperstraat 127-1, 8012 DJ, Zwolle Meer informatie

Talentum

Bso Talentum biedt kinderen (4-12 jaar) alle mogelijkheden voor een leuke tijd in een veilige en vertrouwde omgeving. Zowel binnen als buiten kunnen ze meedoen aan uitdagende activiteiten.

Locatie: IJsselcentraleweg 65a, 8015 BK, Zwolle Meer informatie

Landstede
Kinderopvang
bij u in de buurt